Χορηγίες – Δωρεές

  • Χορηγοί
  • Χορηγοί Επικοινωνίας
  • Δωρεές

Η προώθηση του πνεύματος, του Πολιτισμού, των Τεχνών και των Γραμμάτων είναι το κύριο μέλημά μας.
H πορεία κάθε καλλιτέχνη είναι ενταγμένη στη δημιουργία του. Η σκέψη του, τα όνειρά του, η αφοσίωσή του σε σκοπούς κοινωνικούς, η συμπόρευσή του με ανθρώπους και γεγονότα, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με τις δικές σας δωρεές.

Οι δωρεές σας, αποτελούν ηθική επιβεβαίωση συνύπαρξης στο όραμά μας συμβάλλοντας ενεργά στο έργο και τις δράσεις του ΠοΚΚΣΑ.
Η προσφορά σας σήμερα μικρή ή μεγάλη, είναι το σκάφος για να ταξιδέψει το έργο του ΠοΚΚΣΑ στις καρδιές και στις συνειδήσεις, για να δοκιμαστεί και να καταξιωθεί στον χρόνο, έχοντας έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της εποχής μας.

Εάν θέλετε να υποστηρίξετε το έργο του ΠοΚΚΣΑ, γίνετε δωρητές ή χορηγοί.
Οι δωρητές και χορηγοί μας θα προβάλλονται στο site του Συλλόγου συμπληρώνοντας το έντυπο με τα στοιχεία τους.

Ιδιώτες, εταιρείες, ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς μπορούν να συνεισφέρουν στο ΠοΚΚΣΑ με την μορφή δωρεάς ή χορηγίας οποιουδήποτε ποσού.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Silia's Hobby

Τα μέλη του Συλλόγου ΑΘΗΝΑΛΙΔΗ, δικαιούνται στο κατάστημα  Silia’s Hobby την παροχή έκπτωσης 10% έως 15% στο σύνολο του λογαριασμού τους και αυτό θα ισχύει αν και εφόσον είναι σε ισχύ η κάρτα τους, όπως  αποδεικνύεται από την αναγραφόμενη ημερομηνία εγγραφής τους,  όπου και θα επιδείχνουν πριν από κάθε αγορά.

Dominic Apartments

Τα μέλη του Συλλόγου ΑΘΗΝΑΛΙΔΗ, δικαιούνται στα διαμερίσματα Dominic Apartments, ( συγκρότημα διαμερισμάτων στον Φοίνικα της ΣΥΡΟΥ) , την παροχή έκπτωσης 15% κατά την Φθινοπωρινή και Χειμερινή περίοδο και 10% κατά την Ανοιξιάτικη και Καλοκαιρινή περίοδο στο σύνολο της διαμονής τους και θα ισχύει μόνο για τα μέλη που είναι σε ισχύ η κάρτα τους, όπως αποδεικνύεται από την αναγραφόμενη ημερομηνία εγγραφής τους και επιβεβαίωσης από την γραμματεία του Συλλόγου, όταν θα επιδείχνουν την κάρτα τους προς διαμονής τους.


Τα μέλη του Συλλόγου ΑΘΗΝΑΛΙΔΗ, δικαιούνται στο ανθοπωλείο ΧΛΟΗ, την παροχή έκπτωσης 10% στο σύνολο του λογαριασμού τους και αυτό θα ισχύει αν και εφόσον είναι σε ισχύ η κάρτα τους, όπως  αποδεικνύεται από την αναγραφόμενη ημερομηνία εγγραφής τους,  όπου και θα επιδείχνουν πριν από κάθε αγορά.

Τα μέλη του Συλλόγου ΑΘΗΝΑΛΙΔΗ, δικαιούνται από την εταιρεία SILK PLASTER, την παροχή έκπτωσης 10% και 15% στο σύνολο του λογαριασμού τους και αυτό θα ισχύει αν και εφόσον είναι σε ισχύ η κάρτα τους, όπως αποδεικνύεται από την αναγραφόμενη ημερομηνία εγγραφής τους, όπου και θα επιδείχνουν πριν από κάθε αγορά.

Ελαιών 54 Ίλιον Αθήνα
Τ.Κ. 131 23 Ελλάδα
Τηλέφωνά : 210 5743781 / 210 5754030 / 210 2633588
Fax : 210 5771046

e-karonis.gr

ΡΕΝΤΖΙΛΑΣ Κ. Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
Τηλέφωνο: 210 5743476 ΦΑΞ: 210 5719139
Διεύθυνση: ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 19 Τ.Κ.: 12133
Πόλη: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ

rentzilas.gr

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΡΚΕΤΑ

xilina-dapeda.com
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us
Hide Buttons