Τα νέα

Παρουσίαση βιβλίου διοργανώνει η ΒΥΡΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ στην βιβλιοθήκη της, «ΒΥΡΩΝΕΙΟ” κτήριο

Η Βυρωνική Εταιρία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου που διοργανώνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:00 το πρωί στη Βιβλιοθήκη της, στο «ΒΥΡΩΝΕΙΟ» κτήριο.
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά.

Διαβάστε Περισσότερα

Έκθεση Ζωγραφικής του Δημήτρη Σκουρτέλη από 18/1 έως 24/1 «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ”

Ο Δημήτρης Σκουρτέλης είναι ζωγράφος ειδικευμένος στην ιστορία της βυζαντινής τέχνης, με σπουδές στη Γαλλία, μικρασιάτικης καταγωγής.
Αποτυπώνει μ’ έναν δικό του μοναδικό τρόπο στον καμβά, τραγούδια – ποιήματα – πεζά κείμενα τα οποία περιγράφουν τη ζωή των Ακριτών όπου μας τα παρουσιάζει στην Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο ” ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ «από τις 18 έως τις 24 Ιανουαρίου 2016, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Περιστερίου Εθνικής Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή (στάση μετρό ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ).

Διαβάστε Περισσότερα

Η ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ένα ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ για ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ της Αντωνίας Καπελέρη.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στις 15:00.

ΘΕΑΤΡΟ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Παραμυθίας 27, Κεραμεικός, Αθήνα

Εισιτήρια: 8 ευρώ

«ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” η παραμυθένια συντροφιά τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους φίλους προσφέροντας ηρεμία, γαλήνη και δίδαγμα ηθικών αξιών του σεβασμού, της αλληλεγγύης και όλων αυτών των συναισθημάτων που διεγείρουν τις ανθρώπινες αισθήσεις στην παιδική ηλικία!!!

Διαβάστε Περισσότερα
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us
Hide Buttons