Συμβούλιο

Αθηνά Ησ. Πασχαλίδου. Γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής το 1972. Το 2004 ίδρυσε δική της εταιρεία λιανικού εμπορίου τύπου “Gallery” στον Δήμο Περιστερίου. Η επίσκεψη που δέχτηκε από συγγενή της Νίκο Κων. Έξαρχο, ήταν η αφορμή να ξεκινήσει μαθήματα στο «ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ». Αυτή η πτυχή της έδινε καθημερινή ενέργεια για δημιουργία Εικαστικών Έργων Τέχνης, συμμετέχοντας σε Ομαδικές εκθέσεις, Συλλόγους, Ομίλους, Ιδρύματα έως και σήμερα. Ο ενθουσιασμός που εισέπραττε και εισπράττει από τα βλέμματα και χαμόγελα όλων αυτών των ανθρώπων της Τέχνης και των Γραμμάτων, της γεννήθηκε το όραμα ιδρύσεως του Πολιτιστικού Εικαστικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Αθηναλίδη» (ΠΕΚΣΑ).
Αυτό το όραμα με συμμετοχή φίλων, πήρε μορφή με απώτερο σκοπό του την μελέτη, την ανάπτυξη, την ανάδειξη και διάδοση όλων των τεχνών και δραστηριοτήτων που παράγουν πανανθρώπινα Πολιτισμό με την κάθε έννοιά του.
Διανύουμε δύσκολες εποχές στην Ελλάδα μας για μια τέτοιου είδους προσπάθεια, αλλά εμείς οι δημιουργοί έχοντας θέληση, πίστη, αγάπη και ομαδική συνεργασία με φίλους αλλά και μιμητές, θα φανούμε αντάξιοι σ’ αυτή την μοναδική και ανεπανάληπτη Πολιτιστική Κληρονομιά μας.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us
Hide Buttons